Четвъртата седмица в Dansing Stars се превърна в гореща латино фиеста.

...
Четвъртата седмица в Dansing Stars се превърна в гореща латино фиеста.
Коментари Харесай

Неочаквани гости, диети и прегрешения - изненадите в Dansing Stars не приключват на сцената

Четвъртата седмица в Dansing Stars се трансформира в гореща латино фиеста. Някои се показаха по-добре от всеки път на сцената и справедливо получиха високи оценки, а други не съумяха да влязат в ритъма на танца - като Свилен и Йовита, които напуснаха конкуренцията.
 Това е журито на Dancing Stars - Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова-Папкала и Томас Папкала
Ето кой ще бъде жури в Dancing Stars

Предаването стартира скоро

Oт профила на предаването в Instagram пък разбираме някои забавни моменти от тренировките на звездите и техните сътрудници експерти. И едно е несъмнено за всички двойки - че са дали най-хубавото от себе си, с цел да приготвят танца си.

Доказателство за това е да вземем за пример признанието на Папи Ханс, че откогато е почнало предаването, смъква по два кг на седмица. Но не тъй като спазва някаква диета, даже в противен случай - преднамерено хапва повече от преди, а с дългите часове в залата съумява да изгори всичко, даже и от горната страна.

Затова той приканва хората да танцуват, с цел да поддържат форма и въодушевление. Самият той се учи и на дисциплинираност, тъй като партньорката му Ани го следи изкъсо и някой път ползва забавни възпитателни способи, включващи даже и сопа.

На другият полюс пък е колежката му. Тя и нейният сътрудник Джими съумяват да оберат овациите при всяко излизане на сцената, а по време на подготвителния интервал съблюдават прецизни правила. Но и те са хора, и те прегрешават.

Така както множеството дни избират да не одобряват храна за сметка на доста вода, някой път им се случва да изядат цяла кутия бонбони и съвсем да не пият вода. Но отново им се получават танцът, тъй че им е простено.

 Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще вземат участие в предаването
Ето кои звезди ще вземат участие в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

Най-голямата изненада по време на тренировките обаче сигурно бе за Неделя Щонова. И не поради комплицираните придвижвания, а поради изцяло непредвиденото появяване на щерка й, която учи във Англия. Въпреки страстите или пък тъкмо поради тях, лекарката съумя да се показа още веднъж ослепително и да впечатли всички с визия и гъвкавост на своите 53 години.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР